Mund tu dhmbin dhe jan t ndjeshm kur i prekin.

P&235;rzierja me menstruacion &235;sht&235; nj&235; shenj&235; tipike e shtatz&235;nis&235;.

. Sekrecionet kafe ne shtatzani, ja kur duhet te shqetesoheni - pernenat.

Aug 23, 2019 Kshtu q, nse e ndjeni veten shum te stresuar, prpiquni t qetsoni veten dhe t jeni m t qet.

.

. deshta me ju pyt juve qe jeni me eksperienca gjate shtatzanis a keni pasur sekrecione. Infeksionet m t zakonshme t transmetueshme gjat shtatznis jan Toksoplazmoza.

Gjithashtu, grat mund t prjetojn gjakderdhje gjat shtatzanis.

. . Ndr simptomat e shtatzanis m t dukshme dhe ajo q i shtyn shumicn e grave t bjn nj test shtatzanie, sht mungesa e menstruacioneve.

. .

Dec 28, 2017 &0183; Sekrecionet vaginale jan&235; krejt&235;sisht normale p&235;r grat&235;.

Mungesa menstruacioneve.

Ndr simptomat e shtatzanis m t dukshme dhe ajo q i shtyn shumicn e grave t bjn nj test shtatzanie, sht mungesa e menstruacioneve. Kirurgjia endoskopike sht trajtim i zgjedhur edhe n sinuzitet kronike t cilat kan shkaqe t ndryshme.

N&235; m&235; t&235; shumt&235;n e rasteve sekrecionet e bardha jan&235; shum&235; normale, sidomos gjat&235; tremujorit t&235; par&235; t&235; shtatzanis&235;. .

K&235;to kontraksione njihen si kontraksionet false t&235; lindjes pasi nj&235;.
Ndryshimet n strukturn, ngjyrn dhe ern e sekrecioneve mund t tregojn disa devijime.
Sekrecionet e gjinjve n&235; shtatzani dhe gjat&235; gjidh&235;nies Duke filluar nga muaji i 5-t&235; i shtatzanis&235; gruaja mund t&235; filloj&235; t&235; shikoj&235; sekrecione t&235; trasha dhe me yndyr&235;.

.

Dec 28, 2017 &0183; Sekrecionet vaginale jan&235; krejt&235;sisht normale p&235;r grat&235;.

Infeksionet vaginale gjate shtatzanise. Por jo t gjitha menstruacionet e humbura apo t vonuara jan shkaktuar nga shtatzania. Apr 26, 2021 Infeksionet vaginale gjate shtatzanise.

. . Kto sekrecione prodhohen nga gjendrat Montogomery n mnyr q ta mbajn lkurn t but dhe t hidratuar. . Mungesa menstruacioneve.

.

. Kjo mund t&235; ndodh&235;.

Sekrecione te kafta.

Sekrecionet vaginale jan krejtsisht normale pr grat.

.

K&235;to sekrecione prodhohen nga gjendrat Montogomery n&235; m&235;nyr&235; q&235; ta mbajn&235; l&235;kur&235;n t&235; but&235; dhe t&235; hidratuar.

K&235;to.